مواد و خدمات کتابخانه‌ ای برای بزرگسالان نوسواد

رده بندی کنگره : ‫‬‭Z716/45‭/م‌9م‌8 1383

رده بندی دیویی : ‫‬‭027/622

شماره کتابشناسی ملی : ‭م‌83-15435

نخستین  وظیفه نظام آموزشی، تربیت انسانی اندیشمند است که نسبت به سرنوشت خویش و  سایر افراد جامعه احساس مسئولیت کند و در راستای بهتر شدنِ محیط خویش گام  بردارد. یکی از نهادهایی که می تواند به نحو مطلوبی به آموزش مداوم در  جامعه کمک کند و به تقویت و گسترش برنامه های سوادآموزی منجر شود،  کتابخانه های عمومی هستند. بنابراین، لازم است با نگاهی عمیق تر به رسالت  کتابخانه ها و مشارکت آنها با سازمانهای متولی سوادآموزی، به ویژه  کتابخانه های عمومی، برای پیشبرد اهداف یونسکو در جهت توسعه منابع انسانی  پرداخته شود. نویسنده با آگاهی به این مهم به نگارش این کتاب که دستاورد  سالها تحقیق و تجربه وی است، پرداخته است.
این  کتاب در ویراست جدید و با اضافات چاپ و منتشر شده است. نویسنده بر این باور  است که تغییرات پرشتاب جهانی در زمینه فناوری های نوین اطلاعاتی در  کشورهای پیشرفته، تعریف جدیدی از سواد مطرح کرده است. همچنین استفاده از  فناوری های نوین در کشورهای جهان سوم و ضرورت مواجهه با تغییرات اقلیمی و  از سوی دیگر منازعات داخلی و خارجی در کشورهای جهان سوم، بازنگری در مباحث این کتاب را ضرورت بخشیده است.

پیشگفتار ویراست2
مقدمه