تاریخ اسلام در جنوب شرقی آسیا

شابک : 9786000205881

شابک دیجیتال : 978-600-02-1834-8

برچسب ها:

یکی از مهم ترین کانون های جمعیت مسلمانان جهان، در جنوب شرقی آسیا، یا همان جهان مالایی قرار دارد. این منطقه مهم، مالایی تبارها را که تقریباً همه مسلمان اند و در کشورهای برونئی، اندونزی، مالزی، سنگاپور، تایلند و فیلیپین زندگی می کنند، در خود جای داده است. اقلیت های کوچکی از مسلمانان نیز در کشورهای میانمار، کامبوج، لائوس و ویتنام زندگی می کنند.

با توجه به فقدان منبع علمی، دقیق و منسجم درباره تاریخ اسلام در جنوب شرق آسیا، نویسنده کوشیده است تصویری تاریخی از روند نفوذ و بسط اسلام در این منطقه از آغاز تا عصر حاضر به خواننده ارائه کند.

مطالعه این کتاب جامع و مفید علاوه بر دانشجویان به پژوهشگران و علاقه مندان به حوزه مطالعات تاریخ و تمدن اسلامی توصیه می شود.

پیشگفتار
فصل اول: کلیات
فصل دوم: ورود اسلام و فرایند اسلامی شدن
فصل سوم: سلطنت های اسلامی