اصول مشاوره بالینی سلامت روان

کتابشناسی ملی : 5587636

شابک : ‏‫‬‭9786000206789‬

برچسب ها: علوم تربیتی

نخستین بار است که کتابی با عنوان اصول مشاورۀ بالینی سلامت روان به چاپ می رسد و در آن، پژوهش های جدید در مورد الگوی مشاورۀ بالینی سلامت روان، و رویکردهای جدیدتر درمان مبتنی بر شواهد، همراه با مثال هایی از موارد واقعی مطرح شده است.

این کتاب، به نکات مهمی، از جمله برنامه ریزی درسی، صلاحیت اخذ مجوز فعالیت حرف های، محتوای برنامه های درسی، و رعایت ضوابط اخلاقی و قانونی در کار حرف های اشاره می کند.

در پایان هر فصل، پرسش ها و فعالیت های پیشنهادشده دانش نظری فرد را در میدان عمل به کار میگیرند. لذا مطالعه این کتاب علاوه بر دانشجویان و استادان به سیاستگذاران حوزه سلامت روان نیز توصیه می شود.

کتاب الکترونیکی

توجه: این کتاب فقط از طریق گوشی های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید و در نرم افزار کتابخوان سمت قابل مطالعه است.