آسیب شناسی روانی (جلد اول)

نویسنده: , ,

کنگره : RC۴۵۴‏‫‮‬‮‭/د۹۴آ۵۲۶ ۱۳۹۲

شابک : 9786001772672‬

شابک دیجیتال : 978-600-02-1977-2

برچسب ها:

کتاب آسیب شناسی روانی با توجه به مقتضیات جامعۀ ایران تدوین شده است. نویسندگان کوشیده اند مطالب هر فصل را با یافته ها و نتایج پژوهش های داخلی و بومی مطابقت دهند و خوانندگان را از وضعیت آسیب شناسی روانی در ایران آگاه سازند.

افزون بر آن، به موضوع های تشخیصی مرتبط با فرهنگ و نیز تفاوت های فرهنگی توجه کرده اند. آن ها در معرفی هر یک از اختلالات، ضمن ارائۀ شرح حال نمونه‏ای بالینی، به توصیف بیماری، ملاک های تشخیصی بر اساس DSM-5، همه گیرشناسی، موضوع های تشخیصی مرتبط با فرهنگ، تشخیص های افتراقی و همایند، سبب شناسی و رهنمودهای درمانی پرداخته اند.

پیشگفتار
فصل اول: کلیات آسیب شناسی روانی