تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم)

عقل گرایان

مترجم : سید مصطفی شهرآییینی

کنگره : B791‏‫‬‭‭/س2ف8 1390ی

دیویی : 126/094

کتابشناسی ملی : 5583650

برچسب ها: فلسفه و کلام

سده هفدهم شاهد دگرگونی بنیادینی در شیوه های تفکر ما درباره خودمان و درباره عالم بود. نگاه دلگرم کننده قرون وسطایی به جهانی زمین مرکز که آشکارا برای منافع نوع بشر طراحی شده بود، به کلی کنار رفت و هم زمان خوش بینی تازه ای درباره امکان ارائه تبیینی روشن و جامع از سازوکارهای عالم، در کنار عزمی جزم برای شناخت سرشت ذهن آدمی و روابطش با عالم مادی فراگیر شد.

جان کاتینگم می کوشد در این بستر، مساعی سه فیلسوف بزرگ عقل گرا دکارت، اسپینوزا، و لایب نیتس را در راستای کنارآمدن با این برداشت تازه از عالم طبیعت و طراحی دستگاه هایی فلسفی شرح و بسط دهد.

کتاب‌الکترونیکی

توجه: این کتاب فقط از طریق گوشی های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید و در نرم افزار کتابخوان سمت قابل مطالعه است.

درآمدی بر ترجمه
دیباچۀ نویسنده
فهرست کوته نوشت ها (علائم اختصاری)
فصل اول: پیشینه