2.5 امتیاز

صدا و بیان برای بازیگر(جلد دوم)

رده بندی کنگره : ‫PN2071‭‬ ‭/ص4‫‬‭د2 1393

رده بندی دیویی : ‫‬‭792/028

شابک : 9786000200541

برچسب ها: هنر

کتاب حاضر، تلاش و تأملی است جدی و نسبتاً گسترده برای طرح اصول صدا و بیان بر اساس تجربیات شخصی، گروهی و دیدگاههایی از گذشته و حال که حاوی رهنمودهایی معرفت زاست برای دانشجویان رشته های بازیگری تئاتر، سینما، و همچنین کارگردانان و علاقه مندانی که به نحوی با صدا و تکلم سروکار دارند، به ویژه از بابت تمرینهای متعدد و متنوع ارائه شده، در سطح کاربردی، کسانی که علاقه ای جدی برای بهبود مهارت صوتی در خود احساس می کنند می توانند با مطالعه این کتاب معرفت نظری و عملی خود را بیش از پیش افزایش داده، از این راه به نیازهای بازیگری خود پاسخ دهند. در فصول مختلف این کتاب با تاریخچۀ انتقال صوتی از عصر طلایی تئاتر یونان و رُم تا تجربیات امروزین آشنا خواهید شد. اندامهای گفتار و نحوه عملکرد و نقش آنها را در تولید صدا خواهید شناخت و از طریق تمرینها عملاً آنها را در ارتباط با متن خواهید آزمود. مفاهیم مختلف زمان و زمان بندی را با تمرینهای مختص آن تجربه خواهید کرد. مطالبی در خصوص تفاوت صدای آوازی و گویشی را همراه با تمرینهایی در این باره خواهید یافت و با دیدگاههای تجربه گرایانی چون گروتفسکی، بروک ... و نیز با مدارس تئاتری برجسته جهان و نحوه آموزش آنها و بسیاری موضوعات مفید دیگر آشنا خواهید شد.

کاربر گرامی، برای مطالعه این کتاب ابتدا می بایست نرم افزار کتابخوان انتشارات سمت را دانلود و نصب نمایید.جهت دریافت بر روی لینک زیر کلیک کنید.
دریافت نسخه iOS دانلود نسخه اندروید

پیشگفتار