آزمون مجذور کای (x ^ 2)

رده بندی دیویی : ‫‭519/56

شماره کتابشناسی ملی : ‫‭ 3291883‬

برچسب ها: روانشناسی

کتاب حاضر مجلد دوم از مجموعه کتابهایی است که در زمینه مباحث و مدلهای آماری منتشر می شود. این کتابهای کم حجم اما نسبتاً کامل، با هدف سهولت درک و کاربرد درست مفاهیم و فنون علم آمار تألیف شده است تا از این طریق، تشخیص، اجرا و تفسیر یافته های به دست آمده از مدلهای آماری برای دانشجویان و پژوهشگران علوم رفتاری آسان شود و امکان تدریس جامع تر دانشگاهی و نیز غنا بخشیدن به تحلیلهای آماری پایان نامه های تحصیلی فراهم آید. در این کتاب مجذور کای به عنوان یکی از متداول ترین فنون آماری تشریح شده است؛ فنی که نه تنها از تنوع گسترده مدلها برخوردار است، بلکه برای مقاصد پژوهشی گوناگون نیز کاربرد دارد و شامل توزیع نظری مجذور کای، مفروضه ها، چگونگی تشخیص و کاربرد صحیح و روشهای محاسبه مدلهای مختلف، به همراه مثالهای عملی و پژوهشی می شود. درباره برخی از مدلها، به ویژه مدلهای مانتل ـ هینزل و کوکران ـ مانتل ـ هینزل، در منابع فارسی کمتر توضیح داده شده است.

پیشگفتار
فصل یکم: مروری بر مبانی نظری آزمون مجذور کای ) 2Χ