روشهای میدانی در باستان شناسی

کد گروه پژوهشی : 12

شابک دیجیتال : 978-600-02-0878-3

برچسب ها: باستان شناسی

کتاب روشهای میدانی در باستان شناسی شامل مجموعه مباحث عملیاتی در کاربرد روشهای میدانی است که باستان شناسان با به کارگیری آنها، کارهای میدانی خود را به انجام می رسانند. عمده روشهای میدانی که از آنها با عناوین کاوش و یا بررسیهای میدانی نام برده می شود هر کدام شامل مجموعه فعالیتهای عملی ویژه ای است که با اصول و قواعد مخصوص و معیارهای معین و در چارچوب نظریه های باستان شناسی مربوط به انجام می رسند. یکی از مزایای مهم این کتاب آموزشی بودن آن است و نویسندگان آن توانسته اند مفاهیم گاه بسیار پیچیده عملیاتی و کاربردی را برای ایجاد مهارت در کاربران به سادگی و قدم به قدم بیان نمایند. مطالب کتاب به گونه ای تنظیم شده است که قبل از ورود به مباحث عملیاتی، پیش زمینه های مناسبی درباره ضرورت و اهمیت کاربرد روشها مطرح می شود و موضوع ابتدا در بستر باستان شناختی آن مورد ارزیابی قرار گرفته، همه مباحث با رویکرد حل مسئله به انجام می رسند. هدف مترجمان در ترجمه این کتاب در وهله اول تأمین منابع مورد نیاز دانشجویان برای دروس مربوط به فعالیتهای میدانی است. علاوه بر آن، مطالب کتاب می تواند در افزایش اطلاعات روش شناسیهای عملی محققان باستان شناسی و بهینه سازی روشهای میدانی آنان مؤثر واقع شود.

پیشگفتار مؤلفان
مقدمه مترجمان
فصل اول: پیش درآمد (تامس. هستر
فصل دوم: هدفهای بررسی باستان شناختی( هری ج. شیقر)