برنامه ریزی تعاملی کاربری زمین

راهنمای ایجاد اعتماد میان همسایگان ، پیمانکاران ، مقامات رسمی برنامه ریزی و دوستداران محیط زیست

مترجم : غلامرضا لطیفی , فاطمه وکیل

رده بندی کنگره : ‫‬‮‭HT166‫‮‬‭‭/ک37ب36 1393

رده بندی دیویی : ‫‬‮‭307/1216

شماره کتابشناسی ملی : 3519509

برچسب ها: علوم اجتماعی

تقریب اذهان، تقویت درک و همدلی و کمک به حل پایدار مسائل زندگی جمعی، از دستاوردهای خاص گفت‌و‌گو و تعامل است. از آنجا که تفسیر افراد مختلف از امری واحد، متفاوت است و به طور معمول هر فرد سهمی از حقیقت را در اختیار دارد، نیاز است که در جامعه، ضمن احترام به خرد جمعی، امکان ابراز نظر و گفت‌و‌گو به خوبی فراهم شود تا خیر جمعی حاصل گردد. بهره‌گیری از این امر در برنامه‌ریزی شهری، همانند سایر حوزه‌های اجتماعی نیز کاملا ضروری است. در این صورت است که تعامل گروههای مختلف با تخصصها و منافع متفاوت و تأثیرگذاری و تأثیرپذیری از یکدیگر میسر می‌شود و احساس رضایت و تعلق خاطر به شهر فراهم می‌آید. این کتاب گامی‌است در راه دستیابی به حضور فعال و کارآمد شهروندان در ساماندهی محل زندگی خود...

مقدمه مترجمان
مقدمه
فصل اول: برنامه ریزی تعاملی: چه کسی؟ چه چیزی؟ چرا؟ چگونه؟
فصل دوم: فرایند برنامه ریزی تعاملی پروژه های بهتر و محله های بهتر به کمک تعامل خلاق
فصل سوم: پرسش ها و پاسخ هایی درباره برنامه ریزی تعاملی
فصل چهارم: چگونگی همکاری با پیمانکار