آشنایی با کلیات اصول فقه

کنگره : BP155‬

شابک : 9786000220730

شابک دیجیتال : 9786000221485

تخصص فقاهت مبتنی بر آشنایی با موضوعات گسترده ای از جمله عقاید، منطق، تاریخ،رجال، درایة الحدیث، معانی و بیان و فلسفه است. هدف از تدوین کتاب آشنایی با کلیات اصول فقه آشنا کردن خوانندگان با مباحث و اصطلاحات فقهی و اصولی است.

در این کتاب علاوه بر فقه سنتی، به مسائل روز توجه و در آن فقه مدرن، فقه پویا و فقه سیاسی تبیین شده است.

این کتاب که حاصل سال ها تدریس و تحقیق نویسنده است با رویکرد درس محور تدوین شده و برای عموم دانشجویان، به خصوص دانشجویان رشته های الهیات، مفید است. درس محور بودن کتاب آن را از سایر کتاب های فقهی متمایز می کند.

49,500 تومان

مطلع
درس اول: کلیات
درس دوم: معرفی ادله اربعه
درس سوم: حجیت ادله اربعه
درس چهارم: دلالت و اصول لفظی
درس پنجم: حکم و حق
درس ششم: ادله فقاهتی
درس هفتم: کونه های مختلف مواجهه با دلیل
درس هشتم: حجت، حکومت و اصول عملی
درس نهم: ابهامات در احکام و موضوعات شرعی
درس دهم: شهرت، ضد و ظن
درس یازدهم: عام، خاص، عرف و علم
درس دوازدهم: معانی لفظ و خارج از لفظ
درس سیزدهم: پیوست الفاظ
درس چهاردهم: گستره نصوص

98910****9277

کتاب هایی که استاد فرهیخته و دانشمند فرزانه جناب آقای دکتر رضوان طلب تالیف و به رشته تحریر در می آورند حقیقتا کاربردی، بدیع، مفهمه و بسیار مفید و ارزشمند می باشد.

1399-7-24 13:34:11

پاسخ