× حساب کاربری تاریخچه سفارشات شارژ حساب افزایش اعتبار حساب با کارت شارژ کتابخانه من تراکنش های مالی کارت خرید خروج از حساب کاربری

برنامه ریزی درسی دوره ابتدایی

برنامه ریزی، اجرا و ارزشیابی

ناشر: سازمان سمت

نویسنده: ,

مترجم: محمد جوادی پور , سید صادق موسوی , مرتضی بازدار قمچی قیه , مریم بنی عامریان

دیویی : 372/19

کتابشناسی ملی : 7340666

شابک : 9786000221621

سال نشر : 1399

شابک دیجیتال : 9786000222765

کد کتاب : 2378

صفحات کتاب : 252

کنگره : LB1139/27

برچسب ها:

خلاصه اثر

کتاب برنامه‌ریزی درسی دوره ابتدایی رویکرد جدیدی به موضوع برنامه‌ریزی درسی دوران ابتدایی به ویژه دوره اول آن دارد. اول، کتاب از طرح و الگوی واحدی پیروی می‌کند و انسجام و هماهنگی مطالب در فصول مختلف آن از نظام مشخصی برخوردار است؛ به یک معنا روح برنامه درسی در سراسر کتاب رعایت شده منظومه هدفمندی را تشکیل می‌دهد و تکلیف فراگیر، موضوع درسی، یادگیری، جامعه و آموزش کاملا روشن است. دوم، تناسب بین مبانی نظری و بخش عمل رعایت شده، به طوری که برای فعالیت‌ها و اقدامات مختلف، مبانی و نظریه‌های مختلفی پیش‌بینی شده است.

سوم، به جامعه و ارزش‌های حاکم بر آن و بافت آن و ارتباط بین گذشته و آینده توجه خوبی شده است. در سراسر کتاب به ارزشیابی برنامه درسی تأکید شده است. به علوم، ریاضیات، زبان، سوادآموزی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، سلامت، هنر و فعالیت‌های بدنی در دوره ابتدایی پرداخته شده است تا علاوه بر نگاه برنامه درسی فراگیرمحور اهمیت توجه به رشته‌های علمی از نظر دور نماند.

کتاب الکترونیکی

71,500 60,775 تومان

حجم : 8.5 مگا بایت

توجه: این کتاب فقط از طریق گوشی های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید و در نرم افزار کتابخوان سمت قابل مطالعه است.

تعداد صفحات نسخه دیجیتال : 260

موضوعات

پیش گفتار مترجمان
دربارۀ نویسندگان