برنامه ریزی تعاملی کاربری زمین

راهنمای ایجاد اعتماد میان همسایگان، پیمانکاران، مقامات رسمی برنامه ریزی و دوستداران محیط زیست

مترجم : غلامرضا لطیفی , فاطمه وکیل

رده بندی کنگره : ‫‬‮‭HT166‫‮‬‭‭/ک37ب36 1393

رده بندی دیویی : ‫‬‮‭307/1216

شماره کتابشناسی ملی : 3519509

برچسب ها: علوم اجتماعی

تقریب اذهان، تقویت درک و همدلی و کمک به حل پایدار مسائل زندگی جمعی، از دستاوردهای خاص گفت و گو و تعامل است. از آنجا که تفسیر افراد مختلف از امری واحد، متفاوت است و به طور معمول هر فرد سهمی از حقیقت را در اختیار دارد، نیاز است که در جامعه، ضمن احترام به خرد جمعی، امکان ابراز نظر و گفت و گو به خوبی فراهم شود تا خیر جمعی حاصل گردد. بهره گیری از این امر در برنامه ریزی شهری، همانند سایر حوزه های اجتماعی نیز کاملا ضروری است. در این صورت است که تعامل گروههای مختلف با تخصصها و منافع متفاوت و تأثیرگذاری و تأثیرپذیری از یکدیگر میسر می شود و احساس رضایت و تعلق خاطر به شهر فراهم می آید. این کتاب گامی است در راه دستیابی به حضور فعال و کارآمد شهروندان در ساماندهی محل زندگی خود.

کتاب دیجیتال (PDF)

مقدمه مترجمان
مقدمه
فصل اول: برنامه ریزی تعاملی: چه کسی؟ چه چیزی؟ چرا؟ چگونه؟ چه کسی از برنامه ریزی تعاملی کاربری زمین سود می برد؟
فصل دوم: فرایند برنامه ریزی تعاملی پروژه های بهتر و محله های بهتر به کمک تعامل خلاق
فصل سوم: پرسش ها و پاسخ هایی درباره برنامه ریزی تعاملی
فصل چهارم: چگونگی همکاری با پیمانکار