راهنمای آزمون فیزیولوژی ورزش وفعالیت ورزشی: راهنمای انجمن بریتانیایی علوم

دریافت این اثر

کتاب چاپی 25,000 تومان
برچسب ها:

کتاب شامل 5 بخش و 40 فصل است که 5 ویراستار آن را ویرایش کرده اند تا به زیور طبع آراسته شود. 59 نویسندۀ صاحب نام در علوم ورزشی و افراد تکنیکی و صاحب نظر در امور فنی ورزشها در نوشتن 40 فصل کتاب همکاری داشته اند که به نوبه خود کتاب را از نظر دانش فنی و ویژگی های فیزیولوژیکی بسیار معتبر می سازد. در هر فصل، به فراخور، آزمونهای میدانی و آزمایشگاهی رشته های ورزشی گوناگون بحث شده و در صورت وجود، یافته های هنجار مربوط به هر آزمون برای استفاده هر چه بیشتر آورده شده اند. نویسندگان در عین تبیین آزمون های فیزیولوژیکی و نحوه کاربرد آنها، مشکلات وابسته به اجرای آنها را نیز به نقد کشیده اند. به همین دلیل خوانندگان می توانند با آگاهی کامل آزمونی را برای اجرا در رشته ورزشی مربوط انتخاب کنند. شکل ها و جدول های گویا، از ارزشهای خوب کتاب راهنمای آزمون فیزیولوژی ورزش و فعالیت ورزشی به شمار می روند.
این کتاب مرجع کاملی از ارزیابی فیزیولوژیکی رشته های ورزشی است که کاملاً جنبه کاربردی و عملیاتی دارد و دانشمندان علوم ورزشی (به ویژه فیزیولوژیست ها) و مربیان به خوبی می توانند از آن استفاده کنند.

کتاب چاپی

افزودن به سبد خرید