رویکردهای نظری و عملی تدوین برنامه های درسی در آموزش عالی

دریافت این اثر

کتاب چاپی 31,000 تومان
برچسب ها:

آشنایی استادان دانشگاهها با فرایند طراحی و اجرای برنامه درسی از عوامل مهم موفقیت آنان در تعلیم و تربیت دانشجویان محسوب می گردد. اهمیت این موضوع در سالهای اخیر که مشارکت اعضاء هیئت علمی در تدوین و بازنگری برنامه های درسی امکان پذیر شده است دو چندان می گردد. نوشته حاضر با هدف ارائه راهبردهای نظری و عملی در طراحی و اجرای برنامه های درسی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تدوین شده است. در این کتاب روند تدوین و بازنگری برنامه های درسی در دانشگاههای کشور و الزامها و آسیبهای آن مورد بررسی قرار گرفته است. علاوه بر آن، تلاش شده است تا تجارب مفید کشورهایی که در این زمینه ها اقدامهای ارزشمندی انجام داده اند مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب چاپی

افزودن به سبد خرید