3 / 3.7

دریافت این اثر

کتاب چاپی 32,000 تومان
برچسب ها:

کتاب الگوهای آموزشی در تربیت بدنی روش های منطقی و قابل فهم تدریس تربیت بدنی در پایه های مختلف تحصیلی را، از پیش دبستانی تا پایان دوره متوسطه، عرضه می کند. الگوی آموزشی، که معجونی از نظریه، برنامه ریزی، رفتار معلم، رفتار دانش آموز، و سنجش است، در واقع طرحی جامع یا طرحی اولیه برای تدریس به دست می دهد. برخی از الگوهای معرفی شده در این کتاب عبارت اند از «تعلیم و تربیت ورزشی»، «تدریس از طریق همتا»، و «بازیهای ورزشی تاکتیکی».  هر الگو به گونه ای طراحی شده تا برای همه واحدهای درسی آموزشی قابل استفاده باشد و مشتمل است بر هر آنچه شما برای سازمان دهی، اجرا، و سنجش واحد درسی نیاز دارید. همراه با هر الگو، طرح درس های نمونه ای برای چگونگی تطبیق الگو با زمینه های تدریسی مختلف  و فعالیت های یادگیری متناسب با دوران رشد، پیشنهاد شده است. این کتاب به شما کمک خواهد کرد که معلمی اثربخش بشوید، معلمی که می داند کدام الگو را در کدام زمان و برای کدام دانش آموزان به کار ببرد. این کتاب به شما یک جعبه ابزار پر از ابزارهای مناسب تقدیم می کند، و بهترین راه های استفاده از آنها را نشان می دهد. سرانجام اینکه، این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا تمرینات مبتنی بر پژوهش را با دروس خود در هم آمیزید، به همه دانش آموزان آموزشی مناسب با توانایی شان ارائه دهید، و مطابق استانداردها تدریس کنید.

کتاب چاپی

افزودن به سبد خرید

وزن : 985.03

کد یکتا : 11930

98990****5206

سلام،کتاب چاپی یعنی کپی شده؟؟؟؟

1399-9-3 13:32:02

پاسخ